IngrediŽnten

Intro

Beschouw dit gerust als een keline supermarkt. Of je nu voor één ingrediënt komt of je wil een feestmaal maken. Het maakt niet uit, u kunt bij ons terecht. Let wel, ook hier vergeten we de guerilla reflex niet. We leveren prijs - kwaliteit.

Opmaak

Complete huisstijl, advertenties. We staan tot uw dienst.

Drukwerk

De drukwerkcentrale gaat drukwerkgewijs shoppen in binnen- en buitenland. Het uitgangspunt is kwaliteit aan een zeer scherpe prijs. De centrale werkt enkel met bureau’s omdat ze geen dure overhead willen in hun eigen structuur en toch zijn ze zeker van een opmaak zonder fouten. Dit voel je aan de prijs, niet aan de kwaliteit, integendeel. Ook drukwerk dat via andere bureau's komen is welkom.

E-mail marketing

YWM ofwel Yes We Mail. Onze "all-in-one email marketing software" bevat alles wat u n odig heeft om grote en kleine hoeveelheden nieuwsbrieven te ontwerpen, te versturen en te traceren. Ook voor data hebben we een oplossing.

Fotografie

We kunnen er lang en veel over praten, maar een goede campagne start met een sterk beeld. Laat nu net fotografie een sterk medium hiervoor zijn.

Folderbedeling

Per post, in de massa of apart in de bus. We kunnen het u allemal aanbieden.